Terugblik eerste participatie bijeenkomst

Dinsdag 21 juni was de eerste informatieavond voor omwonenden. In Het Oostenlicht presenteerde stedenbouwkundig Buro MA.AN de eerste schetsen van het ontwerp van de toekomstige wijk. Deze presentatie en de gestelde vragen en antwoorden daarop kunt u bekijken via onderstaande video. Dit betreft een opname van de digitale bijeenkomst via MS Teams, vandaar dat beeld en geluid niet optimaal zijn. Desondanks hopen we dat het u een goed beeld van de avond en de schetsen geeft. Die kunt u hier downloaden. LET OP: dit is niet het uitgewerkte plan, maar de basisvariant die we nog moeten uitwerken tot een definitief stedenbouwkundig plan.

In deel II konden de aanwezige buren met de grondeigenaren, medewerkers van Buro MA.AN en de gemeente in gesprek over de verschillende onderdelen van het plan. De terugkoppeling hiervan vindt u hier.

Bijeenkomst Horstkamp Elburg op 21 juni 2022

Het vervolg

De komende maanden werkt de stedenbouwkundige het plan verder uit. Vooral belangrijk daarbij is de invulling van de doorgaande weg, die Horstkamp mogelijk gaat doorkruisen als vervanger van De Weeren. Op dit moment is nog niet duidelijk óf deze weg er komt en hoe die er dan uit komt te zien. Dit najaar organiseren wij een tweede informatieavond voor iedereen die belangstelling heeft. Dan hopen wij u hier meer over te kunnen vertellen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u de ontwikkelingen van Horstkamp op de voet volgen? Houd dan het nieuws op deze pagina in de gaten én schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief. Dat kan hier.

De Horstkamp nieuwsbrief

Het laatste nieuws direct in uw inbox